Cofidis podporuje půjčku a konsolidaci s garancí RPSN

středa, 6. října 2021, 15:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

V kampani nabízí klasický neúčelový úvěr a konsolidaci s výhodnou sazbou a s garancí RPSN.

Z nové kampaně Cofidis, zdroj: Cofidis

Z nové kampaně Cofidis, zdroj: Cofidis

Společnost Cofidis, poskytovatel úvěrů, spouští televizní a onlinovou kampaň. V kampani nabízí klasický neúčelový úvěr a konsolidaci s výhodnou sazbou a s garancí nejvýhodnější RPSN. S těmito dvěma produkty chce Cofidis posílit svou pozici na trhu. Komunikační kampaň byla připravována ve spolupráci s agenturou Mark/BBDO.

Obsahem TV spotu je prolínání tradičních versus nových řešení. Cofidis zde figuruje jako inovativní řešení a první alternativa k tradiční bance při žádosti o půjčku. „Při žádosti o půjčku hledá 40 % klientů alternativu k nabídce své banky. Právě pro tyto zákazníky, kteří chtějí při žádosti o půjčku či konsolidaci ušetřit, je zde náš produkt,“ říká Cyril Křůpala, marketingový ředitel společnosti Cofidis.

Kromě představení půjčky s garancí RPSN se Cofidis v TV spotu, ale i onlinové kampani soustředí na budování znalosti a důvěryhodnosti značky. 

Nová komunikační kampaň byla připravována ve spolupráci s agenturou Mark/BBDO, která se podílela na minulých kampaních. TV spot v hlavní roli s Karolínou Neuvirthovou Gudasovou natočila produkční firma DOIT Films ve spolupráci s Kiliánem Vrátníkem v Poděbradech. Kampaň zahájila 1. října.

-mav-