Effectix se posouvá z digitální agentury na fullservisovou

středa, 20. října 2021, 13:15 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Digitální agentura Effectix zakládá kreativní oddělení a rozšiřuje svůj management.

Daniela Kántorová, zdroj: Effectix

Daniela Kántorová, zdroj: Effectix

Digitální agentura Effectix zakládá kreativní oddělení. Po 12 letech na trhu se tak transformuje z výkonnostní na fullservisovou. Effectix proto postupně rozšiřuje svůj management. Aktuálně nastoupila do firmy Daniela Kántorová. Jejím úkolem bude společně s Ondřejem Petržilkou sestavit kreativní oddělení.

„Za dvanáct let jsme se vyprofilovali na specialisty výkonnostního marketingu. Pracujeme pro nejvýznamnějších hráče v e-commerce a to napříč CEE regionem, ale také pro klienty ve Španělsku, Francii nebo Německu. Známe jejich problémy i přání, která se jim díky kreativě pokusíme splnit, nebo jim s nimi můžeme pomoci,” říká k přerodu firmy její CEO a spolujimatel Karol Veleba.

S přerodem má pomoc právě Daniela Kántorová, která přichází z Albixonu. Její působnost sahá od redakčních činností, přes správu sociálních sítí, po desetileté zkušenosti s online i offline marketingem. 

„Do budoucna chceme nabídnout nejen kreativu, ale chceme být pro klienty jakýmisi průvodci, tedy projít s nimi celou cestu - od briefu, analýzy, konceptu až po implementaci a správu kampaně. Budeme spolupracovat napříč týmy (PPC, SEO, UX..),” doplňuje Kántorová.

Ondřej Petržilka, zdroj: Effectix

Ondřej Petržilka, zdroj: Effectix

Pozici art directora zastává Ondřej Petržilka. V uplynulých 20 letech pracoval v reklamních agenturách jako Young & Rubicam, Leo Burnett či Kaspen a je držitelem ocenění Effie či Louskáček.

Kromě jiného chce agentura v rámci transformace obsadit ještě pozici interního marketéra, kterého rovněž hledá. Pro Effectix pracuje v rámci Česka a Slovenska 70 lidí. Aktuálně obsluhuje desítky klientů jako například DHL, Herbalife, Decathlon Slovensko, Levi’s, L’Occitane, Unicredit bank, Albixon.

-mav-