Favi uvádí kampaň, ukazuje interiéry před a po

sobota, 9. října 2021, 07:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

Vyhledávač nábytku Favi startuje kampaň s názvem „Hodně nábytku pro krásné bydlení“.

Zdroj: Favi

Zdroj: Favi

Favi odstartuje 9. října novou kampaň s názvem „Hodně nábytku pro krásné bydlení“. Cílem je komunikovat specifika a výhody tohoto vyhledávače nábytku a představit oblíbené sezónní kategorie. Kampaň, jež poběží až do konce listopadu, se rovněž tematicky zaměřuje na podzimní a zimní produkty, jako je podzimní povlečení či vánoční dekorace. 

Koncept kampaně je založen na změně a vychází ze srovnání před a po.„Naše kampaň ukazuje, že každý domov, příběh, myšlenka či úvaha, ať už utříděná či nevyzpytatelná jsou jedinečné a takové ,po' může mít nekonečně mnoho podob,” přibližuje myšlenku za Favi Andrea Fišarová, set designer Favi.    

Kampaň pracuje se sérií 12 spotů, které propojuje úvodní znělka „Faviii“ a které budou nasazeny v televizi a na internetu na českém a slovenském trhu.  Následně kampaň naváže dalšími spoty v průběhu příštího roku a chystá se i adaptace do Maďarska a Rumunska.

Natáčení probíhalo na několika místech v Praze a jejím okolí. „Objeli jsme několik lokací, abychom si byli jistí, že dodržíme autenticitu a uvěřitelnost. Několikrát jsme tak stěhovali celý štáb včetně 200 kusů nábytku, ale stálo to za to. V rámci celoroční kampaně tak zavítáte do nejrůznějších lokálních zákoutí a interiérů. V některých jsme zůstali déle a podrobili jsme je zkoušce všech ročních období,” komentuje Andrea Fišarová.

Kampaň vznikla in-house ve spolupráci s Vénou Píšou a Jakubem Smoljakem. Na produkci se podílela AZNkru.

-stk-