Heffron rozšiřuje své portfolio o nové rumy a elixíry

čtvrtek, 21. října 2021, 07:15 Aktuality, Marketing MediaGuru

Palírna U Zeleného stromu rozšiřuje produktovou nabídku své značky třtinového rumu Heffron.

Kompletní řada značky Heffron, zdroj: Palírna U Zeleného stromu

Kompletní řada značky Heffron, zdroj: Palírna U Zeleného stromu

Palírna U Zeleného stromu reaguje na rostoucí oblibu třtinových rumů, u nichž tržby za poslední rok vzrostly o 44, 4 procent. Z tohoto důvodu rozšiřuje svou značku Heffron o dva rumy, pětiletý a desetiletý, a dva ochucené elixíry.

„Pro milovníky rumů jsme přišli s Heffronem 5YO Rum, který zrál v pečlivě vybraných sudech po americkém bourbonu. Jde o výrazný a zároveň velmi jemný pětiletý rum. Zkušenější ,rumaři' ocení také ušlechtilý Heffron 10YO Rum, který zraje 10 let v pečlivě vybraných sudech po sherry, bourbonu a koňaku. Pro příznivce sladších chutí máme novinky Heffron Coffee, který je spojením kvalitního panamského rumu a čerstvě pražené kávy, a Heffron Coconut se svěží chutí kokosů z oblasti Karibiku,“ říká Michal Kučera, brand manažer značky Heffron. 

Značka Heffron svým příběhem i názvem odkazuje na osud československých legionářů, kteří pro návrat domů podnikli cestu kolem světa, a právě loď Heffron byla poslední, kterou se Panamským průplavem konečně vraceli do své vlasti. Název dostala na počest všech legionářů, kteří prokázali neuvěřitelnou statečnost a odhodlání v boji za svobodu a spravedlnost. 

-stk-