Heureka staví vánoční kampaň na dárkovači

čtvrtek, 28. října 2021, 08:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Vánoční kampaň Heureky se zaměří na inspirační dárkovač a prodlouženou dobu na vrácení nevhodných dárků.

Vánoční kampaň značky Heureka, zdroj: repro YT Heureka

Vánoční kampaň značky Heureka, zdroj: repro YT Heureka

Nákupní rádce Heureka spouští letošní vánoční kampaň, jež se opět zaměří na inspiraci. Zároveň bude také zdůrazňovat benefity nákupu přes tlačítko Koupit na Heurece. 

„Výběr dárku nemusí být pro každého jednoduchou záležitostí. Podle našeho průzkumu má osm z deseti internetových uživatelů v okolí někoho, pro koho se mu dárek nevybírá snadno. A nejvíce tápeme s partnery a rodiči. Náš inspirační dárkový rádce nabízí elegantní řešení, jak si výběr dárků, které udělají opravdu radost, zjednodušit,” popisuje koncept kampaně Jakub Šesták, brand manažer Heureky, s tím, že na webu darky.heureka.cz se nacházejí tipy na osvědčené dárky. Ty vycházejí z datových predikcí a analýz, tipů od produktových specialistů Heureky i samotných uživatelů. 

Dalším důležitým tématem kampaně je možnost v případě potřeby po Vánocích vrátit bezplatně i dárek, který byl zakoupen už v říjnu. „Cílem kampaně je dostat do povědomí zákazníků, že při nákupu přes tlačítko Koupit na Heurece, platí možnost vrátit zboží zdarma až 90 dní po jeho nákupu,” dodává Šesták. 

Kampaň poběží od 25. října do 19. prosince v televizi na kanálech skupiny Nova, v displayi nakupovaném čistě programaticky přes DV360, na sociálních sítích a v newsletterech. Součástí jsou i PR aktivity. Poběží zároveň ve všech zemích skupiny Heureka Group, s výjimkou Bosny a Hercegoviny. 

Hlasem Heureky v Česku  je hlas  Kláry Klepáčkové, na Slovensku je to hlas Báry Chlebcové.

-stk-