Komunikaci Nadace ČS řídí Ellingerová, přišly i Bártová a Erlebachová

pondělí, 4. října 2021, 14:35 Aktuality, Lidé, PR MediaGuru

Manažerkou komunikace Nadace České spořitelny se stala Lucie Ellingerová. V komunikačním týmu je také Kateřina Bártová a na místo programové manažerky nastoupila Lidija Erlebachová.

Lucie Ellingerová, Kateřina Bártová, Lidija Erlebachová, zdroj: Česká spořitelna

Lucie Ellingerová, Kateřina Bártová, Lidija Erlebachová, zdroj: Česká spořitelna

Lucie Ellingerová se stala novou manažerkou komunikace Nadace České spořitelny, dílčí komunikační aktivity bude mít pod jejím vedením na starosti Kateřina Bártová. Na místo programové manažerky nově nastoupila Lidija Erlebachová.

Lucie Ellingerová má za sebou patnáctiletou zkušenost z marketingu společnosti Yves Rocher. Před svým angažmá v Nadaci ČS půl roku pracovala jako PR a marketingová manažerka dobrovolnické organizace Česko.Digital.

Kateřina Bártová se více než deset let věnuje především oblasti public relations. Má zkušenosti z butikových komunikačních agentur, tři roky pracovala jako tisková mluvčí Prague City Tourism, později se na volné noze věnovala PR různých komerčních i neziskových projektů. V Nadaci bude mít na starosti vedle interní komunikace zejména posilování vztahů s médii. 

Lidija Erlebachová dříve působila v PR agentuře, jako manažerka komunikace a tisková mluvčí společnosti Henkel a v posledních letech jako externí konzultantka a školitelka public relations. Pomáhala budovat interní a externí komunikaci velkých i menších firem, vzdělávacích institucí, státní správy a samosprávy. 

-mav-