Marketing Driveta nově řídí Martin Paukrt

úterý, 19. října 2021, 07:20 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Na pozici CMO start-upu Driveto nastupuje Martin Paukrt. Nahrazuje Daniela Chovance.

Martin Paukrt, zdroj: Driveto

Martin Paukrt, zdroj: Driveto

Do pražského start-upu Driveto, jenž je součástí skupiny Miton a zabývá  se flexibilním pronájem aut, nastoupil začátkem října na pozici marketingového ředitel Martin Paukrt. Nahrazuje Daniela Chovance, který nadále pomáhá s výkonnostním marketingem firmy. 

„V nové roli se chci zaměřit na dva cíle. První je nastavení komunikace na stávající klienty a vylepšení jejich customer care. Druhý je určení positioningu značky na trhu a sjednocení komunikace napříč jednotlivými kanály,” říká Martin Paukrt.

Martin Paukrt do Driveta přišel z Footshopu, kde zastával funkci Global Brand Manager. Vedl zde brandovou strategii značky napříč 16 trhy, kde Footshop působí. Předtím se zabýval téměř tři roky sociálními médii a influencer marketingem v agenturách TL5 a Peppermint digital. Má za sebou kampaně například pro firmy Jägermeister, Milka, T-Mobile, a Mattoni.

„O Martina jsem hodně stál, protože jsem znal jeho dřívější práci ve Footshopu a jsem přesvědčený, že dokáže marketing Driveta a značku jako takovou výrazně posunout. Na pozici šéfa marketingu Driveta jsem ho oslovil primárně díky jeho zkušenostem s budováním brandu a její komunikací, na kterou se chceme v příštím roce více zaměřit,” dodává Adam Szabó, CEO firmy Driveto.

-stk-