Mediální agentura PHD zavádí novou vizuální identitu

úterý, 12. října 2021, 11:40 Aktuality, Reklama, PR MediaGuru

Globální síť mediálních agentur PHD, která je součástí skupiny Omnicom Media Group, zavádí novou podobu své vizuální identity.

Nová podoba vizuální identity PHD, zdroj: PHD

Nová podoba vizuální identity PHD, zdroj: PHD

Globální síť mediálních agentur PHD, která je součástí skupiny Omnicom Media Group, zavádí novou podobu své vizuální identity. Má odrážet filozofii „Make the Leap", která akcentuje představivost jako sílu pohánějící kreativitu, a tím i růst klientského byznysu. Součástí změn je také nová podoba loga a upravené firemní barvy.

„Více než 30 let staví společnost PHD do středu svého podnikání kreativitu, inovace a myšlenky. Kreativita a síla představivosti jsou tím, co táhne naše odvětví. Věříme, že jedině díky nápaditým posunům v kreativitě můžeme lépe pomáhat naším klientům v růstu," uvedla Philippa Brown, generální ředitelka sítě PHD.

„Díky pokrokům v datech a technologiích zlepšili marketéři způsob, jakým cílí a měří své kampaně. I když je to nesmírně důležité, v PHD víme, že každá skvělá kampaň začíná skvělým kreativním nápadem. Proto se naše nová identita zaměřuje především na kreativitu – protože je to síla představivosti, která pohání růst. Nejsou to jen reporty a tabulky," dodal Mark Holden, CSO celosvětové sítě PHD.

Nová vizuální identita PHD, zdroj: PHD

Nová vizuální identita PHD, zdroj: PHD

Nová podoba značky PHD vznikla ve spolupráci s nezávislým ředitelem designu Cosmo Jamesonem. Je přepracována s ohledem na pohybové, digitální a zvukové možnosti tak, aby ztělesňovala étos značky PHD „Make the Leap". Jádrem nové značky jsou vizuální prvky, které představují hodnoty kreativity, odvahy, otevřenosti, spolupráce a zvědavosti. Nová podoba značky je zaváděna interně i externě na všech více než 100 trzích, na kterých společnost PHD působí.

-mav-

Pozn.: Server MediaGuru.cz provozuje mediální agentura PHD