Moser spustil digitální platformu MyMoser

pondělí, 4. října 2021, 07:10 Aktuality, Marketing MediaGuru

Novou digitální technologií sklárna přenáší do online prostředí možnost personalizace křišťálu.

Váza Diva, zdroj: Moser

Váza Diva, zdroj: Moser

Sklářská manufaktura Moser spustila online nástroj MyMoser. Tradiční česká sklárna jeho prostřednictvím nabízí všem možnost být součástí procesu návrhu výrobků z křišťálu podle vlastních představ. Novou digitální technologií tak sklárna přenáší do online prostředí možnost personalizace křišťálu.

„Umožňuje nám více posílit tradiční značku Moser v online světě. Cílí na jednotlivé zákazníky z řad veřejnosti, kteří si budou chtít hravou formou navrhnout a personalizovat skleněné dílo a propojit tak svoji kreativitu s uměním mistrů sklářů, brusičů či rytců z naší sklárny. Každé takové dílo bude unikátní,“ uvedla Martina Jirásková, marketingová ředitelka společnosti Moser.

Zájemci si mohou v interaktivním online konfigurátoru MyMoser vybrat motivy od Petra Síse či Marie Makeevy, vytvořit si svoji vázu Spheres podle designu výtvarníka Jiřího Šuhájka nebo dekorovat vázu Diva, která patří ke stálicím v portfoliu Moser. Lze také personalizovat nápojové sady oroplastikou či monogramem v různém provedení.

MyMoser se bude postupně rozšiřovat o další produkty, dekory a nové možnosti konfigurace. Digitální konfigurátor MyMoser je propojený s e-shopem, který společnost Moser nedávno spustila na svých webových stránkách. Mezinárodní e-shop nabízí produktový sortiment a umožňuje nákup a doručení ručně vyráběných kolekcí z ekologického bezolovnatého křišťálu zákazníkům téměř po celém světě.

Moser konfigurátor do listopadu podpoří v online prostředí (RTB, sociální média), v tisku (Reflex, Marianne, Respekt a další) a pomocí online článků na vybraných webech.

-mav-