Prima od soboty 30. října zařazuje pátou řadu seriálu Polda

sobota, 30. října 2021, 09:55 Aktuality, TV MediaGuru

V sobotním hlavním vysílacím čase nahrazuje nová řada seriálu Polda seriál Dvojka na zabití, který odvysílal všech osm plánovaných dílů.

Polda, zdroj: FTV Prima

Polda, zdroj: FTV Prima

Krimiseriál Polda s Davidem Matáskem a Vladimírem Polívkou se od soboty 30. října od 20:15 vrací s novými díly. Prima do vysílání zařazuje pátou řadu tohoto seriálu. Opět v ní vedle hlavních protagonistů hrají i Jana Kolesárová, Ondřej Pavelka či Elizaveta Maximová.

Podzimní sobotní prime-time dosud na TV Prima vyplňoval seriál Dvojka na zabití. Ten nabídl osm dílů, vysílal se od 4. září do 23. října a v průměru ho sledovalo téměř milion diváků starších 15 let (972 tisíc, podíl 25,5 %, 15+, zdroj: ATO-Nielsen Admosphere). Do startu tanečního pořadu StarDance (16. října) byl nejsledovanějším sobotním večerním pořadem. Podle zatím neoficiálních informací Prima připravuje jeho pokračování. 

Čtvrtou řadu seriálu Polda vysílala televize letos na jaře, od poloviny března do začátku května. Osm dílů čtvrté řady v průměru sledovalo více než milion diváků starších 15 let (1,044 mil., podíl 23,2 %). 

-mav-