Savencia rozšiřuje portfolio značek Apetito, Pribináček a Sedlčanský

neděle, 24. října 2021, 08:10 Aktuality, Marketing, Retail MediaGuru

Savencia F&D vstupuje se značkou Apetito na trh plátkových sýrů. Novinky uvádí i u dalších svých tradičních značek Pribináček a Sedlčanský Hermelín.

Novinky podpoří kampaní od listopadu, zdroj: Savencia

Novinky podpoří kampaní od listopadu, zdroj: Savencia

Společnost Savencia Fromage & Dairy, výrobce sýrů a dalších mléčných produktů, uvádí na trh několik novinek. S řadami Pribináček Sportík Bifido, Apetito Plátky a Sedlčanský Na pánvičku vstupuje výrobce do zcela nových segmentů na trhu sýrů a mléčných výrobků.

„Stále hledáme nové příležitosti. Proto přicházíme s novinkami, z nichž jsou některé v rámci svých značek malou revolucí. U Apetita jsme například nedávno představili nový design obalu a nyní přicházíme s řadou plátkových sýrů, které omlazenou identitu značky završují. Navíc nám to umožní vstoupit do nových segmentů a podpořit celkový růst firmy i podíl na trhu,“ říká Aleš Malenka, CEO společnosti Savencia F&D.

Apetito vstupuje do nového segmentu tvrdých a plátkových sýrů s řadou Apetito Plátky i do kategorie tavených plátkových sýrů s verzí Apetito Plátky do toustů. Zákazníkům se představí rovnou ve čtyřech produktových variantách: Originál, Tylžský, Gouda a Linie se sníženým obsahem tuku.

Novinky v portfoliu má i Sedlčanský Hermelín a Pribináček, zdroj: Savencia

Novinky v portfoliu má i Sedlčanský Hermelín a Pribináček, zdroj: Savencia

Novinky má i Pribináček, který poprvé vstupuje do kategorie jogurtových nápojů s novinkou Sportík Bifido. Cílí především na starší dětí školního věku a bude dostupný v uzavíratelné lahvi ve dvou příchutích, vanilka a jahoda.

Také značka Sedlčanský představuje novinku v podobě řady Sedlčanský Hermelín Na pánvičku. Jedná se o plísňový sýr určený k tepelné úpravě na pánvi bez použití alobalu a oleje. Hermelín se nabízí obalený kořením ve dvou variantách – paprikové nebo s bylinkami.

Novou podobu Apetita představuje Savencia ve spotu

Novou identitu a produkty značky Apetito, na které firma pracovala s agenturou Lineart, představuje také televizní spot, který bude v průběhu podzimu nasazen na kanálech FTV Prima. Následně od listopadu poběží spot přímo na Apetito plátky. Za kreativou Pribináček drinku stojí agentura Marketup  a Sedlčanský vytvářel Publicis. Novinky budou podpořeny také kampaní v onlinu a na sociálních sítích. Média mají na starosti agentury Wavemaker a Attention.

Savencia Fromage & Dairy uvedl letos na trh i další novinky třeba Lučina& Skyr, nebo ve spolupráci s Orionem tyčinku s tvarohem a Pribináček přišel s tvarohovou verzí a v komunikaci víc cílí na dospělé. Společnost působí v České a Slovenské republice od roku 1993. Ve dvou závodech v ČR a v jednom na Slovensku v současné době pracuje více než 900 zaměstnanců. 

Brand Management: Větší šanci na úspěch mají inspirativní značky

pondělí 18. října 2021

-zue-