Seminář Vybavení prodejny ukáže technologické novinky z oboru

neděle, 31. října 2021, 07:35 Aktuality, Retail MediaGuru

Jak efektivně komunikovat v prodejně, bude řešit seminář Vybavení prodejny, který pořádá 11. listopadu vydavatelství Press21.

Zdroj: Shutterstock

Zdroj: Shutterstock

Vydavatelství Press21 a časopis Retail News pořádají 11. listopadu v Grandior Prague Hotelu 5. ročník semináře Vybavení prodejny s podtitulem „Vymazlete svou prodejnu k dokonalosti a nezapomeňte na technologie". Seminář nabídne i řešení front u pokladen, zvýšení efektivity práce, optimalizace využití personálu a snížení nákladů, zvýšení rychlosti odbavení zákazníků a rovněž i snížení počtu krádeží.

Mezi přednášejícími se objeví například Pavel Mikoška (Albert), viceprezident Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR, který bude hovořit mimo jiné i o ekonomickém významu sektoru obchodu a služeb. Tomáš Lachman z Joyce ČR představí náhlavní soupravy Vocovo. Dále Karel Fořt, regionální ředitel Viessmann Refrigeration Solutions CEE společně s Karlem Procházkou, vedoucím přestaveb a realizací z Penny Marketu, budou prezentovat společný pilotní projekt.

Kateřina Klosová, Retail Sales Manager, Eastern Europe Sensormatic, ukáže další využití RFID. Lukáš Němčík, Head of Marketing & Development ze Svazu českých a moravských spotřebních družstev skupiny COOP, představí posun skupiny v oblasti digitalizace a online prodeje potravin. A například o vylepšení zákaznického zážitku pomocí moderních technologií bude hovořit Nikola Pleska, produktový manažer Microsoftu a jeho hosté.

-zue-