Seznam.cz uvádí novou aplikaci pro chytré televize

čtvrtek, 21. října 2021, 15:00 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

TV aplikace je k dispozici na chytrých televizích Samsung a LG, na platformě Android TV a na červeném tlačítku – HbbTV.

Společnost Seznam.cz uvádí novou Smart TV a HbbTV aplikaci. Aktuálně v ní uživatelé najdou videa z vlastní produkce Seznamu (Stream originals, Seznam Zprávy, Proženy.cz) i partnerský videoobsah. Do budoucna se v aplikaci objeví další obsah i služby Seznam.cz. TV aplikace je k dispozici na chytrých televizích Samsung a LG, na platformě Android TV a na červeném tlačítku – HbbTV.

Aplikace zdarma nabídne domovskou stránku s playlisty a navigací. Uživatelé mohou volit požadované téma v nabídce a vybrat si z pořadů, které odpovídají zvolenému zadání (zpravodajství, ekonomika, rozhovory, zábava). Novinkou je sekce „Bavte se“, která funguje na podobném principu jako TikTok nebo FacebookWatch. Po jejím rozkliknutí může divák sledovat virální videa bez nutnosti vyhledávání.

„Na domovské stránce, která se divákovi nabídne po spuštění aplikace, se nachází nejsledovanější a nejpopulárnější obsah z portfolia Seznam.cz, ať už jde o Stream originals či Seznam Zprávy. Redakcí připravené playlisty se neustále aktualizují a na výběr jsou nejen krátkostopážové pořady, ale i filmy, rozhovory, seriály atd. HbbTV je navíc doplněna o playlist vybraných pořadů naší terestrické Televize Seznam. Díky vertikálnímu menu, které slouží jako rozcestník, je práce s aplikací velmi snadná,“ popsal Igor Kalaš, Business Development Director Seznam.cz.

Nová televizní aplikace Seznam.cz umožňuje na jednom zařízení přihlášení až šesti uživatelům, stejně jako to nabízí další služby společnosti Seznam.cz. 

-mav-