SledováníTV vstoupilo na polský trh se službou Televio

úterý, 12. října 2021, 15:35 Aktuality, Internet & Mobil, TV MediaGuru

Internetová televize SledovaniTV vstoupila na polský trh, svou službu zde uvádí pod názvem Televio.

Zdroj: SledováníTV

Zdroj: SledováníTV

Internetová televize SledováníTV se rozšiřuje mimo Česko a Slovensko. Svou službu pod názvem Televio uvedla v Polsku. Televio obsahuje téměř 100 televizních kanálů s možností volby ze tří balíčků: základního, rodinného a prémiového. Noví uživatelé mohou službu vyzkoušet za 1 zlotý na první měsíc a získat přístup k více než 80 kanálům, mezi něž patří například TVP, Polsat, FilmBox Premium, Fox nebo Disney Channel.

V programové nabídce jsou všechny tzv. must-carry kanály, tedy programy od Polsatu či TVP (polská obdoba české Novy nebo Primy). Služba přináší až 7denní zpětné zhlédnutí, přičemž v Polsku tato funkce dosud nebyla zvykem. Velká část současných polských IPTV poskytovatelů zpětné zhlédnutí nenabízí vůbec, a pokud přece, tak maximálně v řádu jednotek hodin. Novinkou je pro Poláky také možnost nahrávání pořadů v délce až 120 hodin nebo intuitivní programový průvodce (EPG) s programem na 5 dní dopředu. 

Za Televio je zodpovědná polská společnost Horyzont Media S.A. se sídlem v Katovicích, která je 100 % vlastněná českou společností ModernTV. Ta má ve skupině firem kolem SledovaniTV na starost zahraniční obchod. Horyzont Media S.A. provozuje v Polsku také službu Ovigo, která se orientuje na spolupráci s poskytovateli internetového připojení.

-ma