Superior pracuje s agenturou Pria na novém positioningu

čtvrtek, 14. října 2021, 11:30 Aktuality, Marketing MediaGuru

Český výrobce kol a elektrokol značky Superior si pro spolupráci na revizi komunikační strategie a positioningu značky vybral zlínskou agenturu Pria.

Zdroj: Superior, BFI

Zdroj: Superior, BFI

Český výrobce kol a elektrokol značky Superior, Bike Fun International, si pro spolupráci na revizi komunikační strategie a positioningu značky vybral zlínskou agenturu Pria, která spadá do skupiny Digital First Marketing Group. Pria bude mít v pozici strategického partnera za úkol prověřit positioning značky kol Superior a navrhnout strategické kroky vedoucí k růstu brand awareness nejen na domácím trhu, ale v Evropě, kde značka plánuje posílit prodeje v příštích letech.

Značka Superior se aktuálně zaměřuje na cyklisty se závodními ambicemi, ale jejím cílem je oslovit i širší veřejnost. „Od Pria očekáváme, že společně s námi vytvoří komplexní komunikační strategii značky s cílem zvýšení jejího povědomí na klíčových trzích. Pomohou nám nastavit positioning tak, aby se Superior stal synonymem kol pro vyšší střední třídu. Těžit budeme z vlastního vývoje kol, kvality a bohatých závodních zkušeností ze světového poháru,“ říká Tomáš Hájek, ředitel marketingového a produktového oddělení firmy BFI.

-mav-