Technologie v Economii nově vede Tomáš Eder

pátek, 1. října 2021, 15:20 Aktuality, Lidé, Tisk MediaGuru

Novým šéfem technologické divize mediálního domu Economia se od 1. října stal Tomáš Eder.

Tomáš Eder, zdroj: Economia

Tomáš Eder, zdroj: Economia

Novým šéfem technologické divize mediálního domu Economia se od 1. října stal Tomáš Eder. Na pozici Chief Technology Officer bude zodpovědný za řízení divize IT a také za vývoj a produkty. Jeho hlavním úkolem bude akcelerovat digitální transformaci vydavatelství a podílet se na aktualizaci produktové strategie Economie.

„Má před sebou nesnadný úkol komplexní proměny našeho vnitřního IT systému, který je pro budoucnost Economie a její konkurenceschopnost klíčový. Slibujeme si od toho rychlejší, efektivnější a uživatelsky příjemnější služby pro naše předplatitele, čtenáře i inzerenty,“ uvádí Lenka Černá, generální ředitelka společnosti Economia.

Do Economie přichází z pozice CIO ve společnosti Zásilkovna. Před tím řídil technologické projekty zaměřené na implementaci vnitřních systémů například pro J&T Banku, Accenture nebo americkou větev Home Creditu. Působil také jako CTO ve společnosti Zdravel. Mnoho let byl členem managementu v Raiffeisenbank, kde vedl týmy Consumer Finance, přímého bankovnictví a řízení vztahů se zákazníky. 

-mav-