Aktin nově navázal spolupráci s influencery

pondělí, 15. listopadu 2021, 07:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Firma Aktin začala spolupracovat s influencery. Zapojila se Lucie Minářová, Andy Štěchová a Martin Mikyska.

Lucie Minářová a její nový produkt Vilgain Luciemin Whey Protein, zdroj: Aktin

Lucie Minářová a její nový produkt Vilgain Luciemin Whey Protein, zdroj: Aktin

Nová spolupráce Aktinu s influencery má více edukovat veřejnost. Touto spoluprací vznikly nové produkty, na kterých se vybraní influenceři přímo podíleli. O spolupráci informuje Aktin v tiskové zprávě. Podle zástupců společnosti je spolupráce dlouhodobá a strategická. „Chceme budovat silné pouto mezi naší značkou a každou osobností, ať už sportovcem nebo influencerem, se kterým spolupráci navážeme. Jde nám o to, aby byla co nejvíc interaktivní a přinesla přidanou hodnotu pro firmu, ambasadora i zákazníka,“ shrnuje spolupráci s influencery Jana Bohumelová, Affil & Influencer Relations Manager pro CZ a SK. 

„Naše práce je partnerská a oboustranně prospěšná. Influenceři přinášejí svým fanouškům unikátní produkt, na jehož výrobě se podílí od samotného začátku a Aktin získává přímo inspiraci a potřeby zákazníků a fanoušků kolem influencerů, jaké produkty by rádi v portfoliu vlastní značky Vilgain našli,“ dodal Michal Hubík, CEO Aktin. 

Nový produkt, na kterém se podílel Martin Mikyska, se jmenuje Mikýř v prášku. Další novinkou je Vilgain Luciemin Whey Protein, na kterém pracovala Lucie Minářová. Poslední novinkou, kterou Aktin ve spolupráci s influencery představil, je Vilgain Andy Granola, na které se podílela Andy Štěchová.

Martin Mikyska a jeho nový Mikýř v prášku, zdroj: Aktin

Martin Mikyska a jeho nový Mikýř v prášku, zdroj: Aktin

Andy Štěchová a její nová granola, zdroj: Aktin

Andy Štěchová a její nová granola, zdroj: Aktin

Společnost Aktin se pohybuje v segmentu zdravého životního stylu. Na českém trhu funguje od roku 2010, kdy Michal Hubík začal tvořit vlastní blog. Postupem času přidal také e-shop a zahájil výrobu vlastních produktů. V letošním roce firma expandovala také na zahraniční trhy pod značkou Vilgain. Podle zástupců firmy letos míří na celkový obrat 370 milionů korun.

-tšl-