Albert nabídne za věrnost výrobky Fiskars, Eta či Lego

pátek, 12. listopadu 2021, 10:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

V nové sběratelské kampani si mohou zákazníci Alberta za nasbírané body pořídit se slevou nože Fiskars, spotřebiče Eta či Lego.

Zdroj: Albert

Zdroj: Albert

Obchodní řetězec Albert spouští novou věrnostní kampaň, v níž nabídne za nasbírané body zákazníkům za zvýhodněnou cenu nože Fiskars, spotřebiče Eta či stavebnici Lego. 

„V Albertu víme, jak jsou Vánoce hektické a přípravy dobrých pokrmů zaberou spoustu času. Proto jsme mysleli na zákazníky a snažili se jim letošní pečení trochu usnadnit. Ve sběratelské kampani tak nechybí ponorný mixér, kuchyňský robot, ruční šlehač, nerezová varná konvice nebo pekárna,“ komentuje kampaň Kateřina Hanušová z oddělení marketingu obchodů Albert. Produkty českého výrobce domácích spotřebičů Eta mohou zákazníci získat se slevou až 58 % a vybírat mohou z 10 položek. 

„Každoročně nejsložitější na Vánocích je porcování kapra. I proto jsme do naší sběratelské kampaně zahrnuli profesionální nože značky Fiskars,“ doplňuje Hanušová s tím, že vybírat lze ze tří sad nožů po dvou, třech či pěti kusech. K dostání jsou se slevou až 40 %. 

Pro děti mohou zákazníci pořídit stavebnici Lego, pod jejíž značkou bude k dispozici celkem 17 produktů, které bude možné při uplatnění bodů získat se slevou až 79 %. K zakoupení budou ministavebnice, ale i větší stavebnice Lego Classic či Duplo a nově také Creator. 

Bod obdrží zákazníci za každých 200 korun vynaložených na nákup zboží v obchodech Albert. Bod navíc lze získat i za partnerské produkty, které jsou označeny vždy v aktuálním letáku či za platbu kartou Visa. V této kampani sbírají zákazníci celkem deset bodů, z toho Albert dává dva body jako dárek při využití klasické papírové kartičky. V případě sbírání bodů v aplikaci Můj Albert získají zákazníci předvyplněné a platné body tři. 

Věrnostní kampaň probíhá v obchodech Albert od 10. listopadu 2021 do 4. ledna 2022, nebo do vyčerpání zásob.

-stk-