Heffron uvádí limitovanou edici na počest Masaryka

sobota, 20. listopadu 2021, 08:05 Aktuality, Marketing MediaGuru

Palírna U Zeleného stromu připravila pro svou značku Heffron limitovanou edici Masaryk.

"Legionářský" rum Heffron vzdává hold členu Československé obce legionářské s pořadovým číslem 1, zdroj: Palírna U Zeleného stromu

"Legionářský" rum Heffron vzdává hold členu Československé obce legionářské s pořadovým číslem 1, zdroj: Palírna U Zeleného stromu

Palírna U Zeleného stromu uvádí na trh novou limitovanou edici svého rumu Heffron s názvem Masaryk. Navazuje tak na loňskou řadu Heffronu s limitovanou edicí s medailonky vybraných legionářských hrdinů.

Heffron Masaryk vznikl symbolicky v roce, kdy Československá obec legionářská (ČsOL) slaví 100. výročí. Tomáš Garrigue Masaryk byl jejím formálním členem s pořadovým číslem 1 na členské legitimaci. 

„Filozofií značky Heffron je svoboda, která není samozřejmostí v žádné době. Cesta za ní může být strastiplná a dlouhá, tak jako byl náš boj za samostatný stát. A právě o vznik samostatného Československa se nemalou měrou zasloužil Tomáš Garrigue Masaryk, kterého jsme ve spojení s legionáři naší limitovanou edicí chtěli připomenout,“ přibližuje brand manažer značky Michal Kučera. 

Heffron svým názvem i celým příběhem odkazuje na osud legionářů při návratu do vlasti po skončení 1. světové války. Odkazuje na název poslední lodi, která je vezla zpátky do Evropy. 

Llimitovaná edice je k dostání exkluzivně v Bille. 

-stk-