Kofola letos „upletla“ vánoční kampaň se značkou Fusakle

středa, 3. listopadu 2021, 11:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Kofola nasazuje svůj tradiční vánoční spot. K svátkům nabídne i speciální dárek, který vytvořila ve spolupráci se značkou Fusakle.

Zdroj: Kofola ČS

Zdroj: Kofola ČS

Začátkem listopadu Kofola přichází na televizní obrazovky již podevatenácté se svým tradičním vánočním spotem se „zlatým prasátkem“. Součástí kampaně bude letos i speciální dárek, který vznikl ve spolupráci se značkou Fusakle – kolekce ponožek, šál a čepic v kofoláckém vánočním designu. Zároveň se dostávají do prodeje dvě vánoční limitované edice, tentokrát v příchutích Kofola Karamel a Kofola Jablko se skořicí.

„Letos začínáme kampaň o něco dříve, abychom dali fanouškům Kofoly včas vědět o nové kolekci kofolích dárků,” popisuje důvod časnějšího startu kampaně Nikola Gschwentnerová, manažerka značky Kofola, a dodává: „Dárek je samozřejmě, jak jinak, tradiční. Každý z nás už někdy pod stromečkem našel něco měkkého, hřejivého. U dětí takové dárky nepatří mezi favority, ale dospělí z nich mají často velkou radost. Proto jsme se spojili s lokální značkou Fusakle a upletli společně limitovanou kolekci ponožek, čepic a šál s prasátkovým designem, který si zamilujete.“

Vánoční KofoMěkkouše bude možné pořídit na stránce www.kofola.cz. Celý výtěžek z prodeje poputuje na podporu výrobců textilu, oblečení a obuvi, sdružených v iniciativě Obleč sa doma. „Už teď můžeme prozradit, že máme v plánu celý výtěžek investovat zpátky a vytvořit tak další příležitosti pro lokální podnikatele. Místo oslovování zahraničních výrobců se chceme i do budoucna spojovat s místními tvůrci,“ doplňuje Gschwentnerová. Kofoponožky od firmy Fusakle však budou i odměnou za nákup celého 6-packu Kofoly ve spotřebitelské soutěži, která trvá do 31. prosince 2021. Stačí si jen ověřit si, zda soutěžní kód z pokladního dokladu je výherní na webu značky. 

Vánoční reklamu Kofoly se sloganem „Jestli se nepletu, Vánoce jsou tu” doplní animace prasátka s klubkem vlny, které obléklo právě ponožky a šálu z vánoční kolekce. S pleteným motivem bude značka pracovat i na sociálních sítích a etiketách Kofoly Original 2L a 1,5L a vánočních limitek Karamel 2L a Jablko se skořicí 2L. 

Kreativní koncept vznikl v Justmighty Agency, jež se postarala i o klíčové vizuály. Produkci spotu měla na starosti společnost Overhere. O PR se stará na českém trh Lesensky.cz, na slovenském 1st Class Agency. Média zajišťuje Digiline. 

-stk-