Majitel značky Bandi děkuje kampaní záchranným složkám

sobota, 6. listopadu 2021, 07:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

Prostřednictvím televizní kampaně děkuje majitel značky Bandi policistům, hasičům, záchranářům a dalším složkám IZS, věnuje jim dárek ve formě slevy 50 procent.

Zdroj: Bandi

Zdroj: Bandi

Začátkem listopadu odstartovala česká módní značka Pánské obleky Bandi televizní kampaň s Petrem Štěpánkem, jejímž prostřednictvím majitel společnosti děkuje policistům, hasičům, záchranářům a dalším složkám IZS za jejich obětavou a náročnou práci. Jako poděkování Andrej Bandi Vámoš věnuje lidem v těchto profesích dárek ve formě 50% slevy na nákup. Využít jej mohou ve dvou termínech. 

„Kdykoli je potřebujeme, jsou připraveni nám pomoci. Policisté, strážníci, hasiči, záchranáři a další složky IZS za nás denně při výkonu své služby nasazují zdraví a někdy bohužel i své životy,“ vysvětluje Andrej Bandi Vámoš s tím, že dárek je určený nejen mužům, ale i ženám pracujícím ve vyjmenovaných složkách IZS, které jej mohou využít pro své blízké.

Za poloviční ceny mohou nakupovat policisté a příslušníci Vězeňské služby od 8. do 22. listopadu, hasiči, záchranáři i horská služba od 9. do 23. prosince.

-stk-