MetroZoom rozšiřuje počet digitálních CLV v metru na 50

čtvrtek, 4. listopadu 2021, 07:20 Aktuality, Outdoor MediaGuru

Síť digitálních ploch CLV v pražském metru se rozšiřuje o osm dalších nosičů. Celkově tak čítá 50 kusů.

Nosič CLV sítě MetroZoom, zdroj: MetroZoom

Nosič CLV sítě MetroZoom, zdroj: MetroZoom

MetroZoom, poskytovatel reklamních ploch v pražském metru, nabízí od počátku listopadu 50 digitálních CLV s možností výběru jednotlivých ploch nebo sítí podle preferencí cílových zákazníků. Dosavadní nabídku tak rozšiřuje o dalších osm kusů, a počet stanic metra, kde jsou digitální CLV k dispozici, se rozrůstá z 24 na 28.

„Naši klienti si tyto moderní nosiče od začátku velmi oblíbili a využívají všech výhod, které nabízejí. Extrémní míra flexibility v nasazování spotů, nulové produkční náklady, změna obsahu v reálném čase nebo nová možnost nasazování spotů podle počasí mezi klienty hodně rezonují a přispívají k vysoké poptávce po těchto digitálních plochách, na kterou chceme reagovat,“ vysvětluje hlavní důvody rozšíření sítě digitálních CLV Michal Tichý, obchodní ředitel MetroZoom.

Od 1. listopadu tak klienti MetroZoom mohou nově využít digitální komunikaci i ve stanicích Háje, Palmovka, Nové Butovice a Letňany. Vzhledem k vysokému zájmu se pak ve stanicích Můstek, Hlavní nádraží, Pankrác a Karlovo náměstí ještě zvyšuje nabídka vždy o jedno nové digitální CLV. Celkem tak digitální CLV pokrývají 28 stanic metra.

Při využití komunikace na digitálních CLV je možné umístit 10vteřinové spoty s frekvencí opakování od 1x za minutu, lze komunikovat více motivů v rámci jednoho nakoupeného času, lze vybírat konkrétní digitálního CLV nebo využit některou ze tří ucelených sítí (Shopping, Centrum, Max). Spoty lze měnit v reálném čase a obsah měnit v závislosti na počasí. Plánování kampaní probíhá pomocí nástroje BigPlan.

Klienti mohou využívat digitální CLV nejen v metru, ale i na vlakových nádražích v Praze, Brně, Ostravě, Olomouci, Kolíně a Strakonicích. Síť digitálních OOH ploch ještě doplňuje devět velkoformátových LED obrazovek na nejvytíženějších komunikacích v Praze.

-mav-