Mora staví svou kampaň na „chytlavé písni”

pondělí, 1. listopadu 2021, 18:35 Aktuality, Reklama MediaGuru

Mora spouští česko-slovenskou kampaň, jež chce oslovit i mladou generaci.

Klíčový vizuál ke kampani značky Mora, zdroj: Mora

Klíčový vizuál ke kampani značky Mora, zdroj: Mora

Česká značka Mora startuje česko-slovenskou kampaň, jež staví na „chytlavé písni”. Cílem je oslovit i mladší cílovou skupinu a zároveň originálně ztvárnit claim: „Mora. Plná života“. 

Dvouminutový klip k písni se odehrává v kuchyni, kde se v mnoha rychlých záběrech prostřídá celá rodina. Z něj vznikl půlminutový reklamní spot, který bude nasazen v televizi.

Kromě televize poběží kampaň do konce listopadu také v rádiu, na internetu a sociálních sítích Facebook, Instagram a TikTok. Její součástí bude i spolupráce s českými a slovenskými influencery a také soutěž o kuchyňské spotřebiče, v jejímž rámci budou mít soutěžící za úkol, jak na Mora písničku tančí a zpívají.

Kreativa vznikla pod taktovkou kreativní agentury WMC/Grey a mezinárodního hudebního domu Butter, jenž se specializuje na tvorbu hudby k pohyblivým obrázkům a hudební kurátorství. Text a scénář reklamní kampaně napsal idea maker a copywriter Pavel Wilhelm Přibyl.

Hudbu složil Viliam Béreš, hudební producent a kreativní ředitel Butter pro Evropu, spolu s Jamesem Harriesem, anglickým písničkářem, který napsal hudbu například ke snímku Lidice. „Šli jsme hlavně po energii, chtěli jsme, aby posluchači měli cukání vyskočit od stolu a začít bezhlavě tancovat a pozpěvovat si. Do natáčení jsme zapojili celý tým Butter, kytary nám přišly z New Yorku a perkuse z Los Angeles,“ popisuje Viliam Béreš.

České verzi písně propůjčila hlas zpěvačka Eliška Walsh, známé ze spolupráce s tuzemskou kapelou Čechomor, a slovenskou verzi nazpívala Sisa Fehér.

-stk-