Nova chystá do jarního vysílání show Lego Masters

středa, 3. listopadu 2021, 15:20 TV MediaGuru

Na obrazovkách televize Nova zahájí v příštím roce nový soutěžní formát, ve kterém se hraje o titul nejtalentovanějšího amatérského stavitele Lego v Česku a na Slovensku.

Lego Masters, zdroj: TV Nova

Lego Masters, zdroj: TV Nova

Televize Nova připravuje do jarního vysílání 2022 show Lego Masters, v níž se spolu utkají fanoušci stavebnice Lego. Nova i sesterská televize Markíza zahájily ve středu casting do nového pořadu.

Soutěží mezi sebou dvojice, a to bez ohledu na věk, o titul nejtalentovanějšího amatérského stavitele Lego v České republice a na Slovensku. K dispozici budou mít zásobu kostiček a jejich úkolem bude vytvořit podle konkrétní výzvy dílo, které osloví porotu. V každém kole jeden pár vypadne. Na vítězný tým česká kromě titulu Lego Masters i finanční odměna.

Show Lego Masters je globálním formátem vytvořeným Tuesday´s Child Television a společností Lego Group. Poprvé se na obrazovkách objevil v srpnu 2017 ve Velké Británii. Od té doby byl vysílán v 16 zemích světa, např. v USA, Austrálii, Asii a Evropě. Česká a slovenská je tak sedmnáctou adaptací. Formát a jednotlivé adaptace jsou globálně distribuovány společností Banijay Rights.

Jde tak o druhou novinku v tomto týdnu, kterou Nova oznámila. Informovala rovněž, že začala natáčet nový seriál z lékařského prostředí s původním názvem DOC.

TV Nova natáčí nový seriál s původním názvem DOC

pondělí 1. listopadu 2021

-mav-