OC Galerie Harfa otevírá nový food court Gurmán Harfa

pondělí, 15. listopadu 2021, 07:20 Aktuality, Retail MediaGuru

Galerie Harfa otevírá food court v konceptu tržnice s názvem Gurmán Harfa a nabízí zde ingredience, polotovary i hotová jídla z různých koutů světa.

Součástí nového food courtu je devět prodejních jednotek, zdroj: Galerie Harfa

Součástí nového food courtu je devět prodejních jednotek, zdroj: Galerie Harfa

Obchodní centrum Galerie Harfa přichází s nový typem food courtu, uprostřed centra otevírá tržnici Gurmán Harfa s nabídkou ingrediencí, polotovarů i hotových pokrmů z různých koutů světa. Součástí je i otevřené kuchařské studio, kde budou pravidelně ve středu a v sobotu vařit přední šéfkuchaři.

„V posledních několika letech roste význam nákupních center nejen jako místa pro pohodlné nákupy, ale i jako prostoru pro setkávání a trávení volného času. I u nás se proto soustředíme na rozvoj zážitkových aktivit a služeb, především z oblasti gastronomie,“ říká Pavel Hradec, ředitel obchodního centra Galerie Harfa.

Po street food konceptu Terasy Harfa na střeše obchodního centra přichází nyní s Gurmánem Harfa. Zákazník může v 1. patře Galerie Harfa vybírat mezi různými kuchyněmi světa. Jeho součástí je devět prodejních jednotek, které jsou upraveny do podoby prodejny s pultovým nebo samoobslužným prodejem a zároveň slouží jako bistro pro výdej hotových pokrmů. 

„V současné době zde zákazníci najdou zastoupení italské, ruské, holandské a asijské kuchyně, dále prodejnu čerstvých ryb a řemeslnou pekárnu s kavárnou. Těšíme se i na další prodejce, kteří se připojí v blízké době a budou zastupovat vegetariánskou kuchyni a havajskou kuchyni v podobě oblíbených poké bowls,“ dodává ke složení nabídky Martina Tlustá, marketingová manažerka Galerie Harfa.

Stabilní součástí Gurmánu Harfa je otevřené kuchyňské studio, ve kterém budou dvakrát týdně, ve středu a v sobotu, probíhat kurzy vaření – Harfa Gurmán Shows - pod taktovkou zkušených kuchařů, záštitu nad studiem převzal šéfkuchař Marek Raditsch.

Obchodní centra měla o prázdninách vyšší tržby než loni

úterý 2. listopadu 2021

-zue-