Staropramen ukazuje ve vánoční kampani hořkou realitu

pondělí, 22. listopadu 2021, 17:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Staropramen do vánoční kampaně obsazuje skutečnou manželku Hynka Čermáka.

Staropramen spouští 22. listopadu novou kampaň na vánoční balení Extra Chmelené 12. Role ženy Hynka Čermáka, dlouholeté tváře značky, se ujala jeho skutečná manželka Veronika Čermák Macková. Pro Staropramen jde o první kampaň ve spolupráci s novou kreativní agenturou WMC Grey.

Ve vánoční kampani se Staropramen nesoustředí na idylickou pohodu svátků, ale ukazuje realitu, s níž se má každý ztotožnit. „Kampaní jsme nechtěli ukazovat klasický vánoční patos, ale naopak říct našim konzumentům, že i přes všechny hořké chvíle si všichni společně umíme Vánoce vychutnat,“ přibližuje hlavní myšlenku kampaně brand manažerka značky Staropramen Denisa Findejsová.

Při natáčení televizního spotu se po delší době společně před kamerou sešli manželé Hynek a Veronika Čermákovi. „Oslovit také Veroniku od nás bylo trochu troufalé, ale vnímali jsme to jako zcela zásadní. Dodává to reklamně na realističnosti, která se z většiny předvánočních kampaní vytrácí,“ dodává Findejsová.

Kampaň, v níž se objevuje Extra Chmelená 12 a další piva z řady Smíchovského výběru, je k vidění v televizi na stanicích skupiny Prima, na digitálních obrazovkách v nákupních centrech a v online formátech na Youtube, webu iPrima.cz a sociálních sítích. 

-stk-