V představenstvu Economie usedne nově Petr Stalmach

středa, 3. listopadu 2021, 08:45 Aktuality, Lidé, Tisk MediaGuru

V představenstvu bude mít na starost především otázky strategického finančního řízení společnosti.

Petr Stalmach, zdroj: Economia

Petr Stalmach, zdroj: Economia

Novým členem představenstva mediálního domu Economia byl od 1. listopadu 2021 jmenován Petr Stalmach. V představenstvu bude mít na starost především otázky strategického finančního řízení společnosti.

Petr Stalmach začínal v auditorské společnosti KPMG, později se věnoval finančnímu řízení v různých obchodních společnostech. Posledních šest let působil jako finanční ředitel LBM a později celé skupiny BMM. Petr Stalmach je také jednatelem Asental Group.

„Příchod Petra Stalmacha je výrazem dlouhodobých záměrů vlastníka, který Economii vnímá jako svou strategickou investici. Proto se rozhodl posílit kompetenci v oblasti financí na úrovni nejvyššího orgánu společnosti. Vedle každodenního manažerského finančního řízení, které zůstává úkolem finančního ředitele, vnese Petr Stalmach do představenstva strategičtější pohled na řízení a plánování financí,” říká Zuzana Řezníčková, předsedkyně představenstva Economia.

Představenstvo mediálního domu Economia pracuje od listopadu ve složení: Zuzana Řezníčková (předsedkyně), Lenka Černá (místopředsedkyně), Petr Stalmach, Michal Brejcha a Jan Matějů (členové).

Naopak z představenstva Economie letos v září odešel Štěpán Burda, který v mediálním domě zastával post ředitele produktu a IT.

-mav-