Voyo dotočilo seriál Národní házená, Případ Roubal uvede od 26.11.

úterý, 9. listopadu 2021, 15:40 Aktuality, TV, Internet & Mobil MediaGuru

Televize Nova dokončila pro videoplatformu Voyo natáčení komediálního seriálu Národní házená. Oznámila také, že minisérii Případ Roubal nabídne od 26. listopadu.

Národní házená, zdroj: TV Nova

Národní házená, zdroj: TV Nova

Natáčení komediálního seriálu o partě bývalých šampionů a jejich snaze o návrat na sportovní vrchol s názvem Národní házená skončilo. Natáčelo se v Říčanech, v Řevnicích, Velvarech, nebo Bakově nad Jizerou. Na Voyo se osmidílný seriál objeví na jaře 2022. Seriál režírovali Vladimír Skórka a Michal Suchánek.

V hlavních rolích osmidílného seriálu se objeví Václav Neužil, Michal Suchánek, Jiří Langmajer, Martin Pechlát, Petr Vršek, Jakub Špalek, Jitka Schneiderová, Veronika Žilková a další. Seriál byl natočen v souladu s hlavními zásadami tzv. zeleného natáčení.

Nova také oznámila, že první z pořadů připravovaných pro nabídku pod značkou Voyo Originál s názvem Případ Roubal bude k dispozici od pátku 26. listopadu. Třídílná minisérie je inspirována skutečnými událostmi a činy sériového vraha Ivana Roubala. V režii Terezy Kopáčové ho hraje Hynek Čermák. Dále hrají Kamila Trnková, David Švehlík, Dagmar Havlová Veškrnová, Vojtěch Vodochodský, Jiří Roskot, Helena Dvořáková, Cyril Dobrý, Regina Rázlová, Jitka Sedláčková, Ladislav Hampl a další.

-mav-