Baťa představí kampaní značku outdoorového oblečení

čtvrtek, 2. prosince 2021, 10:05 Aktuality, Reklama MediaGuru

Thomas A. Baťa uvádí kampaní pod značkou Mont Gele Gear kolekci prémiového lyžařského a outdoorového oblečení.

Zdroj: Mont Gelé Gear

Zdroj: Mont Gelé Gear

Thomas A. Baťa, pravnuk Tomáše Bati, jenž stojí ve vedení firmy Baťa, se rozhodl odklonit od svého obuvnického byznysu. Pod značkou Mont Gele Gear představuje kolekci prémiového lyžařského a outdoorového oblečení. Ta je dostupná od poloviny listopadu na www.mgg.ski a také ve vybraných obchodech. Podpoří ji kampaň, jež klade důraz na „radikální transparentnost“. 

Název značky je odvozen od hory Mont Gelé, ležící v srdci švýcarského Verbier, kterým je celý brand inspirován. Oblečení se však vyrábí převážně v České republice. I to je součástí filozofie a hodnot značky, která je od prvního dne založena na udržitelnosti, etické výrobě a především radikální transparentnosti, což je promítá i do samotné kampaně. 

„Věříme, že všechny značky v našem odvětví by se měly chovat skutečně transparentně a informace aktivně ukazovat bez toho, aby je kdokoliv musel složitě hledat. Většina značek slibuje mnohé, je však těžké, až nemožné se dopátrat, zda za reklamními slogany stojí reálný pozitivní dopad,“ uvádí zakladatel značky Thomas A. Baťa. 

Kampaň staví na publikaci „Snow Report“ – zprávy o udržitelnosti a transparentnosti značky –, jež poskytuje komplexní vhled do působení Mont Gelé Gear a vytahuje běžně skryté informace do popředí. 

Kreativu vytvořila McCann Prague pod vedením kreativního ředitele Leonarda Savage. Expertizu pro komunikaci a strategii udržitelnosti přinesla Hana Fořtová, která vede v agentuře divizi zaměřenou na udržitelnost. Fotografie vytvořil britský fotograf Matt Holyoak, který je známý svými portréty britské královské rodiny nebo oscarových herců a celebrit.

-stk-