Billa ve věrnostní soutěži rozdává dvacet iPhonů 12

pondělí, 27. prosince 2021, 17:20 Aktuality, Marketing, Retail MediaGuru

Billa spouští na konci roku jako poděkování zákazníkům za jejich věrnost v Billa Bonus clubu soutěž o 20 mobilních telefonů iPhone 12.

Zdroj: Billa

Zdroj: Billa

Obchodní řetězec Billa spouští jako poděkování zákazníkům za jejich věrnost v Billa Bonus clubu soutěž o 20 mobilních telefonů iPhone 12

„V letošním roce jsme dali našim věrným členům možnost nakoupit za nasbírané body na kartě a doplatek například zahradní náčiní, značkové ručníky a osušky rakouské značky Vossen nebo potřeby do domácnosti Tescoma. Před koncem roku jsme naše zákazníky chtěli ale obdarovat něčím speciálním, něčím navíc,“ říká Lucie Průšová, marketingová ředitelka společnosti Billa ČR.

Zákazníci, kteří nakoupí v období mezi 27. a 31. prosincem 2021 za 599 korun a více a zaregistrují se do soutěže na stránkách řetězce, obdaruje řetězec 20 novými iPhony 12 s pamětí o velikosti 128 GB. Slosování proběhne v týdnu od 10. ledna 2022. 

Základna věrných členů Billa Bonus clubu nyní čítá více než 2,6 mil. zákazníků. Díky členství v klubu a „zeleným cenám“ zákazníci šetří každý měsíc na 40 mil. Kč a čerpají množství dalších výhod jako například slev od exkluzivních partnerů, 10% narozeninovou slevu, časopis Gusto zdarma, slevy na zájezdy s Billa Travel nebo možnost využití nasbíraných bodů v rámci kampaní BBC.

Billa otevřela tři nové prodejny, pokračuje v expanzi

úterý 7. prosince 2021

-zue-