Bolt spouští službu rychlého doručení potravin Bolt Market

úterý, 28. prosince 2021, 10:05 Aktuality, Retail MediaGuru

Bolt spouští v úterý novou službu rychlého doručení potravin Bolt Market. Začíná v jednotlivých částech Prahy a od nového roku chce přidávat další města.

Zdroj: Bolt

Zdroj: Bolt

Bolt spouští v úterý novou službu rychlého doručení potravin Bolt Market. V tuto chvíli je Bolt Market dostupný ve Vršovicích a okolních pražských městských částech (Vršovice, Vinohrady, Žižkov nebo Strašnice, s lehce delší dobou doručení si lze potraviny objednat i na Staré město, Smíchov, do Karlína, či na Chodov).

Postupně bude služba spouštěna i v ostatních městských částech Prahy tak, aby bylo možné naplnit dlouhodobý cíl dovážky do 15 minut. Stejně jako v dalších českých a moravských městech, kam se služba bude rozšiřovat od ledna 2022.

Zákazníci si budou moci své nákupy objednávat 7 dní v týdnu, každý den od 8 ráno do půlnoci. Na Silvestra bude provozní doba prodloužena do 1 ráno. V současné době je v nabídce 1 500 produktů.  Nabídka a sortiment se každý den rozšiřuje. V rámci zaváděcích cen spojených se spuštěním nové služby je rozvoz zdarma v okruhu 3 km od Bolt Marketu ve Vršovicích.

„Praha je pouze začátek, příští rok plánujeme masivní expanzi jak v nabízeném sortimentu, tak v pokrytí službou v rámci celé České republiky,” uvedl Karel Složil, Country manažer Bolt Market pro Českou republiku.

-mav-