Everli pokračuje v expanzi a zavádí věrnostní program

středa, 15. prosince 2021, 14:00 Aktuality, Retail MediaGuru

Online supermarket Everli pokračuje v expanzi. Aktuálně je v 16 městech, od listopadu nově v Mostě, Opavě, Frýdku-Místku a Zlíně. Uživatelům začal také nabízet věrnostní program.

Everli nabízí služby v 16 městech v ČR, zdroj: Everli

Everli nabízí služby v 16 městech v ČR, zdroj: Everli

Everli, online supermarket na principu nákupčích, letos postupně expandoval do 16 měst v České republice. Po spuštění služeb v hlavním městě zahájila společnost v březnu, červnu, říjnu a listopadu expanzi do dalších měst. Po Praze následovalo Brno a Ostrava a nyní mohou služeb shopperů využívat i obyvatelé dalších 13 měst. Jedná se o Plzeň, Olomouc, Havířov, Liberec, České Budějovice, Hradec Králové, Ústí nad Labem, Pardubice, Kladno a od listopadu je to Most, Opava, Frýdek-Místek a Zlín. Spolupracuje s řetězci Billa, Kaufland, Tesco a Lidl a plánuje další partnerství s prodejci. 

Logistický model společnosti je založen na službě shopperů s flexibilními pracovními příležitostmi (princip crowdsouringu), kteří mohou doručovat velké objemy nákupů, které pokryjí celý týdenní nákup. Protože logistický model nevyžaduje centralizovaný sklad ani nákladní automobily, jeho flexibilita a škálovatelnost umožňuje nabídnout službu i v oblastech s malou/střední hustotou osídlení, kde dříve hráči na trhu s online potravinami neměli dostatečnou nabídku.

„Tímto způsobem můžeme nabídnout příležitost nejen velkým prodejcům potravin, ale zejména i menším hráčům na trhu se specializovaným sortimentem, například bioprodukty, vínem, lokálními produkty a řadou dalších. Naším cílem bylo působit do konce roku v 16 městech, což se nám podařilo splnit," říká Anka Podkowinska-Tretyn, Chief Business Officer International a Country Manager for Poland, Everli.cz.

E-shop nově přichází s programem Everli Plus, který nabízí bezplatné doručení všech potravin za fixní měsíční poplatek 99 Kč nebo roční poplatek 1 099 Kč (92 Kč měsíčně). „Nabízíme Everli Plus na rok zdarma každému novému zákazníkovi, který provede objednávku do 7 dnů od registrace. Nabídka platí do 24.12.,“ doplňuje Anka Podkowinska.

Společnost Everli byla založena v roce 2014 a sídlí v Miláně a má pobočky ve Veroně, Varšavě a Praze. Tým čítá více než 300 lidí a navázal partnerství s více než 100 obchodníky a FMCG společnostmi (60 v Itálii, 20 v Polsku, 10 ve Franci), doručil více než 3 mil. objednávek

Everli: Příští rok nákupy doručíme v 16 českých městech

úterý 16. listopadu 2021

-zue-