Knowlimits plně ovládá Fragile media, koupila zbylých 50 %

pondělí, 20. prosince 2021, 10:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

Knowlimits Group dokončila akvizici a získala 100% obchodní podíl v české digitální agentuře Fragile media. Obě společnosti budou i nadále používat své dosavadní názvy a spolupráce mezi nimi bude koordinována na úrovni vedení společnosti.

Jan Vidím, Daniel Kafka, zdroj: Knowlimits

Jan Vidím, Daniel Kafka, zdroj: Knowlimits

Komunikační skupina Knowlimits získala zbývající 50 % podíl ve Fragile media. Podíl kupuje od zakladatele Fragile media Daniela Kafky. Ten své podíly prodával postupně. Poprvé zhruba před sedmi lety, kdy do Fragile media minoritně vstoupila Etnetera group. Knowlimits poprvé získala 50% podíl ve Fragile media v roce 2020.

Obě společnosti budou i nadále používat své dosavadní názvy a spolupráce mezi nimi bude koordinována na úrovni vedení společnosti. V čele Fragile media zůstává Radim Pelánek (CEO) i její zakladatel Daniel Kafka (Business Strategist).

Pro Fragile media má být letošní rok významným milníkem. „Překonáváme hranici 250 miliónů korun obratu, tj. meziroční nárůst zhruba o 100 miliónů,“ uvedl Daniel Kafka, zakladatel Fragile media. „Stojí za tím jednak strategické partnerství, ale současně také společná akviziční činnost s důrazem na mediální nákup,“ dodává.

„Urychlení procesu akvizice potvrzuje nejen silnou pozici Knowlimits na českém trhu komunikačních agentur, ale zároveň také pozitivní přínos vzájemné spolupráce, která byla nastartována v roce 2019. Jsem rád, že strategické propojení velmi brzy začalo přinášet výhody a synergie, které posilovaly konkurenceschopnost obou agentur a ze kterých měli v konečném důsledku prospěch zejména naši klienti,“ uvedl k akvizici Jan Vidím, CEO Knowlimits Group.

-mav-