Mall.cz nabírá přes 300 nových e-shopů měsíčně

úterý, 28. prosince 2021, 12:05 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Tržiště Mall roste a hlásí deset nových partnerských e-shopů denně, ty aktuálně generují více než 40 % jeho objednávek.

Přes Mall.cz prodává více než 2600 obchodníků, zdroj: Mall.cz

Přes Mall.cz prodává více než 2600 obchodníků, zdroj: Mall.cz

Tržiště Mall.cz zapojí více než deset nových partnerských e-shopů denně. Své zboží zde aktuálně prodává více než 2600 obchodníků a nabídka internetového obchodu čítá více než 2,6 mil. produktů.  

„Právě přítomnost různorodých prodejců a možnost pohodlně a na jediném místě nakoupit vše, co potřebují, je tím, co zákazníky k nákupu na tržišti vede nejčastěji,“ říká Jakub Kováč, ředitel programu Mall Partner.

E-shopy, které se do programu Mall Partner zapojují, jsou různorodé jak zaměřením, tak z hlediska velikosti. Jedním z velkých nově zapojených partnerů je například hračkářství Hamleys, které se v příštím roce s Mall chystá expandovat do dalších zemí. Velkým zákaznickým favoritem je ale také například e-shop Elvin, který prodává zahradní a dílenské nářadí. Ten začal na tržišti prodávat v dubnu.

V průběhu listopadu rozšířilo své působení za hranice 75 nových partnerů, tedy čtvrtina zapojených do programu. Mezi prodejní kategorie, kam se nejnovější partnerští obchodníci nejčastěji řadí, patří kromě počítačové a bílé techniky například nábytek, DIY či móda.

Kromě Slovenska je přes Mall Partner možné expandovat také do Maďarska, Polska nebo na Slovinsko. Zapojit se do programu mohou nejen velké značky, ale také malí lokální prodejci. 

Mallpay: Češi plánují za dárky utratit méně než loni

pátek 26. listopadu 2021

-zue-