Marek povýšil v Adformu, řídí aktivity v několika regionech

neděle, 5. prosince 2021, 10:30 Aktuality, Internet & Mobil, Lidé MediaGuru

Michal Marek má v Adformu na starost má rozvoj publisherských produktů ve střední a východní Evropě, v asijsko-pacifickém regionu, na Středním východě a v Africe.

Michal Marek, zdroj: Adform

Michal Marek, zdroj: Adform

Reklamní platforma Adform povýšila Michala Marka na pozici Head of Publishers, CEE, APAC a MEA. Na starost má rozvoj publisherských produktů ve střední a východní Evropě, v asijsko-pacifickém regionu, na Středním východě a v Africe. Na starost bude mít převážně dohled nad celkovým plněním plánu a nad strategickým rozhodováním.

Do rozvoje směru vydavatelských produktů bude zapojen i vhled klientů ze svěřených regionů. Se správou regionů a plněním každodenních úkolů mu bude pomáhat tým publisherských konzultantů, kde je momentálně otevřen headcount do pražského týmu.

Michal Marek začal svoji kariéru v Adformu v roce 2016 na pozici Ad Campaign Coordinator, kde měl na starosti support inzerentů a agentur. O rok později se přesunul z inzertní na vydavatelskou stranu a začal se starat o podporou publisherů na českém a slovenském trhu. Postupně mu přibyl dohled i nad publisheryv dalších zemích, jako jsou Turecko a Izrael. V roce 2020 pak dostal na starost klienty z Dubaje, kde má Adform hub pro celý střední východ a arabské země, a také klienty z Johannesburgu, což je hub pro celou Afriku. V tom samém roce byl také pověřen rolí Subject Matter Expert pro publisherské produkty ve svěřených trzích.

-mav-