Marketing Binance v ČR a na Slovensku vede Daniel Fekete

středa, 8. prosince 2021, 07:10 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Novým marketingovým manažerem společnosti Binance pro český a slovenský trh se stal Daniel Fekete.

Daniel Fekete, zdroj: Binance

Daniel Fekete, zdroj: Binance

Do společnosti Binance nastoupil na pozici marketingového manažera pro Česko a Slovensko Daniel Fekete. Ve své nové funkci se zaměří na rozšiřování uživatelské komunity, tvorbu nových formátů obsahu s důrazem na edukaci, propagaci nových produktů  a  budování důvěryhodnosti značky. 

,,Je pro mne velkou výzvou připojit se ke společnosti Binance ve fázi růstu, v jejím nejúspěšnějším roce. Mým cílem je konzistentně pracovat s komunitou uživatelů Binance, edukovat o kryptoměnách a výhodách technologie blockchain širokou veřejnost," popisuje Fekete. 

Daniel Fekete přichází do Binance ze společnosti Financer.com, kde působil jako hlavní obsahový stratég. V pozici střídá Mayu Bershevu, která se posouvá do nové role v centrálním marketingovém týmu, kde bude zodpovědná za obsah globálních webinářů Binance a sponzoring velkých technologických konferencí, jakými jsou Websummit nebo Davos forum (WEF).

Binance je kryptoměnová burza na světě s tržním podílem 70 %. Jen v letošním roce vzrostl počet jejích uživatelů z 20 milionů na 85 milionů. „Dlouhodobým cílem je, aby se Binance stala lídrem nejen z hlediska podílu na trhu, produktů, komunity a služeb zákazníkům, ale také z hlediska dodržování předpisů. Chceme se více posouvat do nových oblastí mimo naši hlavní činnost, jako je NFT a fintech,“ nastiňuje další ambice společnosti Fekete.

-stk-