Novou ambasadorkou hodinek Prim je Kateřina Haring

středa, 1. prosince 2021, 14:55 Aktuality, Marketing MediaGuru

Značka hodinek Prim z firmy Elton má novou ambasadorku, kterou se stala Kateřina Haring, prezidentka Českomoravské asociace podnikatelek a manažerek.

Kateřina Haring patří mezi nejvlivnější ženy v ČR, zdroj: Prim Elton

Kateřina Haring patří mezi nejvlivnější ženy v ČR, zdroj: Prim Elton

Tradiční české hodinky značky Prim mají novou ambasadorku. Stala se jí Kateřina Haring, prezidentka Českomoravské asociace podnikatelek a manažerek, která podle časopisu Forbes patří mezi nejvlivnější ženy v České republice a v roce 2017 se stala viceprezidentkou celosvětové asociace podnikatelek FCEM.

„Návštěva manufaktury Elton hodinářská mne přesvědčila, že výroba hodinek je vlastně umění. Kompletní výrobu hodinek příliš zemí nezvládá, díky značce Prim mezi ně však patří i naše republika,“ říká Kateřina Haring, která je také podnikatelkou v oblasti designu i realizací interiérů a pořádání eventů. Založila a stojí v čele společností Dynamic Group, Design Center nebo G.E.P. Great Events Production.

Hodinky značky Prim se v manufaktuře společnosti Elton vyrábějí více než 70 let. Firma provozuje čtyři značkové prodejny v Novém Městě nad Metují, Praze, Brně a Ostravě.

-zue-