Orionu v kampani blahopřejí k výročí známé osobnosti

sobota, 11. prosince 2021, 08:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Značka Orion slaví letos 125. narozeniny. V kampani ji blahopřejí osobnosti českého showbusinessu.

Zdroj: Repro YouTube Orion čokoláda

Zdroj: Repro YouTube Orion čokoláda

Čokoládová značka Orion si tento rok připomíná své 125. narozeniny. V kampani na sociálních sítích ji k výročí blahopřejí osobnosti českého showbusinessu. 

„V Orionu nezapomínáme na své kořeny, ale zároveň myslíme na budoucnost, abychom mohli v rozdávání radosti pokračovat i v příštích letech. Proto podporujeme aktivity, které přispívají k dlouhodobé udržitelnosti. Zaměřujeme se především na původ našich surovin, které musí splňovat přísné požadavky a standardy. Nezapomínáme ani na šetrný přístup k přírodě při výrobě našich produktů,“ popisuje manažer značky Orion Radomír Šlechta.

Kampaň staví na videu, v němž Orion vyzdvihuje svou čokoládovou chuť. Značce přejí čtyři osobnosti českého showbusinessu – herec Aleš Háma, zpěvačka a herečka Anna Julie Slováčková, moderátor Dalibor Gondík a kuchař a popularizátor oboru gastronomie Roman Vaněk. Ty zároveň ve videu ukázaly, který z výrobků značky je jejich nejoblíbenější.

Kampaň se objevila na sociálních sítích značky a jako bumper na YouTube. Produkčně spot zastřešila společnost Monte-video. PR podporu zajišťuje agentura Bison&Rose.

-stk-