Premier system uvedl v kinech spot o možnostech AI

pátek, 24. prosince 2021, 08:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Česká softwarová firma Premier system zahájí ve středu 22. prosince vysílání reklamního spotu, ukazující možnosti umělé inteligence (AI) pro práci účetních.

Zdroj: repro spot Premier system

Zdroj: repro spot Premier system

Česká softwarová firma Premier system, která se zabývá vývojem ERP systémů a umělé inteligence, zahájí ve středu 22. prosince vysílání reklamního spotu, ukazující možnosti umělé inteligence (AI) pro práci účetních.

Tvůrce reklamního spotu inspiroval princip automatického rozpoznávání dokumentů a následného vyhodnocování smyslu pomocí umělé inteligence, na jehož základě pracuje nový účetní software od společnosti Premier system. Doklady, které účetní musí dlouho přepisovat na klávesnici, umělá inteligence zkontroluje a zadá do systému nesrovnatelně rychleji a bez chyb. 

Zdroj: Premier system

Za kreativním návrhem spotu stojí agentura Aboxs, produkovala jej společnost 3DecorFilipem Zárubou. Hlas spotu propůjčila také umělá inteligence.

Půlminutový spot poběží ve všech kinech sítí CineStar a CinemaCity. S ohledem na jeho spojení s umělou inteligencí se bude promítat vždy před filmem The Matrix Resurrections.

-mav-