Rohlík vydává svůj vlastní vánoční merch

čtvrtek, 23. prosince 2021, 12:40 Aktuality, Retail, Marketing MediaGuru

Rohlík dává na trh limitovanou kolekci různých produktů. Nabízí dámská, pánská nebo dětská trička s nápisy, sklenice na víno, ponožky nebo dětské nádobí.

Zdroj: Rohlík.cz

Zdroj: Rohlík.cz

Online supermarket Rohlík.cz má vlastní merch. Většinu produktů tvoří vánoční limitovaná kolekce, která je v prodeji od začátku prosince. Část kolekce nese název #my_víme. Inspirací zde byli samotní zákazníci a všední situace, do kterých se člověk s humorem snadno vžije.

„Cílem nebylo prodat prosté logo našité na tričku, ale nabídnout vlastní ‚kolekci‘ v rohlíkovském stylu, která by naše zákazníky bavila. Chtěli jsme, aby merchové produkty vystihly nejen nás a naše hodnoty, ale právě i naše zákazníky. A odrážely to, co je aktuálně trendy,“ říká Denisa Ladka Morgensteinová, PR manažerka Rohlík.cz.

Kolekce je složená z dámských triček s humornými nápisy. Součástí merche jsou i vzorované ponožky nebo dětské dřevěné talíře, které jsou vyrobené na zakázku od lokálního výrobce.

Zdroj: Rohlík.cz

Zdroj: Rohlík.cz

Rohlík letos opět přišel se svým vánočním katalogem, což je jediný „leták”, který e-shop vydává a má formu spíše lifestylového magazínu.

Rohlik.cz rozšiřuje síť boxů a investuje do automatizace

pátek 17. prosince 2021

-zue-