Samsung si v lokální kampani hraje s gesty

pátek, 10. prosince 2021, 13:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

Na podporu chytrých hodinek a sluchátek spouští Samsung kampaň, jež ukazuje emoce, které tato zařízení v lidech vzbuzují.

Zdroj: Repro YT Samsung Česko a Slovensko

Zdroj: Repro YT Samsung Česko a Slovensko

Společnost Samsung Electronics Czech and Slovak spustila kampaň na podporu nositelných produktů Galaxy, konkrétně řady nových chytrých hodinek Galaxy Watch4 a sluchátek Galaxy Buds2. Pod názvem „Umožní vám vyjádřit“ staví kampaň na široké využitelnosti a množství funkcí, díky kterým hodinky i sluchátka dokážou lidem pomáhat, přinášet radost nebo třeba motivaci. Právě tyto emoce ztvárňují konkrétní gesta.

„Hledali jsme formát, který by nám umožnil zobrazit produkty Samsung co nejvíc přirozeně, ale zároveň vystoupil z řady klasických produktových fotografií a videí. Také jsme potřebovali, aby nám kreativní formát dovolil komunikovat ne jeden, ale širokou škálu různých produktových benefitů. Proto jsme nakonec zvolili právě gesta,“ vysvětluje vznik ústřední myšlenky kampa Marek Černý, copywriter agentury Cheil, jež je pod kampaní podepsána. 

Ztvárnění kampaně obstaralo kreativní studio WilhelmKinga, jehož specifická práce s barvami a set designem se k této kampani přesně hodila. Vzniklo tak celkem sedm vizuálů a sedm videospotů pod vedením režiséra Jakuba Žídka. Kampaň je určena pro český i slovenský trh, objeví se v in-store a online prostředí, na sociálních sítích a u obchodních partnerů značky Samsung. Součástí kampaně jsou i live commerce eventy.

„Jsme rádi, že i jako vedoucí globální značka dokážeme přijít s relevantní lokální kampaní, která nás spojí s  fanoušky v Česku i na Slovensku. Naším cílem bylo představit nové produkty z řady Galaxy netradiční a zároveň lidskou formou, abychom i v předvánočním čase byli s kampaní vidět. Zároveň jsme se snažili propojit co nejvíce produktových vlastností s konkrétními gesty, abychom byli v digitální kampani schopni efektivně zacílit na různé segmenty zákazníků,“ dodává za Samsung Martin Doležel, IM Campaign Manager.

-stk-