Škoda Auto zdůrazňuje v brandové kampani odpovědnou budoucnost

pátek, 17. prosince 2021, 15:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

V nové brandové kampani prezentuje automobilka Škoda Auto své dlouhodobé aktivity a klade důraz na odpovědnou budoucnost.

Zdroj: repro z nového spotu Škoda Auto

Zdroj: repro z nového spotu Škoda Auto

V nové brandové kampani prezentuje automobilka Škoda Auto své dlouhodobé aktivity a klade důraz na odpovědnou budoucnost. Minutovým spotem, kterým kampaň odstartovala v kině a TV, provází hlas mladého chlapce, který si cestou do školy zkouší referát o své oblíbené automobilové značce.

„Jako tradičně jsme do našeho plánu zařadili brandový spot pro podporu povědomí o značce Škoda. Ten přirozeně akcentuje témata, která jsou pro nás důležitá a patří mezi ně rodinný přístup, sociální odpovědnost nebo elektromobilita,” uvádí Libor Šedivák, vedoucí marketingu českého zastoupení Škoda Auto.

Zdroj: Škoda Auto

Na televizi navazují digitální formáty, věnující se tématům, jako je bezpečnost, elektromobilita nebo vysazování stromu za každý prodaný vůz v ČR. Této aktivitě se značka věnuje od roku 2007 a od té doby jich vysadila po celé České republice přes jeden milion. V oblasti dopravní bezpečnosti se soustředí na vzdělávání mládeže a technologické inovace bezpečnostních asistentů. 

Celou kampaň připravila pražská Zaraguza, která je pro české zastoupení mladoboleslavské automobilky jednou ze spolupracujících ATL agentur. Jejím posledním počinem je kampaň k uvedení prvního elektrického SUV Škoda Enyaq iV nebo jarní hokejové spoty se Sašou Rašilovem.

-mav-