Slevomat vánoční kampaní představuje nový koncept

čtvrtek, 2. prosince 2021, 07:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Slevomat přichází s novým reklamním konceptem „magického portálu na zážitky“.

Zdroj: Slevomat

Zdroj: Slevomat

Slevomat spouští vánoční kampaň, v níž představuje nový reklamní koncept „magického portálu na zážitky“. Tím se symbolicky stává dárková krabička ve firemních barvách. 

„Minimálně 30 % našich zákazníků nakupuje na Slevomatu dárky, proto se hrdinou všech spotů stalo naše moderní dárkové balení, které je takovým univerzálním portálem k zážitkům. Přirozeně dostává značku od začátku až do konce do celé komunikace a současně umožňuje univerzální použití pro příští roky, případně operativní dotáčení dalších verzí,” přibližuje CMO Slevomatu Martin Hrubý s tím, že krabička, jakožto brána k jednotlivým produktovým řadám, se teď bude v kampaních objevovat pravidelně.

Firma se po několika letech rozhodla v kampani změnit vizuální styl a komunikaci značky přiblížit dalším cílovým skupinám. „Ty o Slevomatu sice většinou vědí, ale myslí si, že nabídka není dostatečně široká nebo kvalitní. Proto vznikla celá řada různých formátů s plošnou využitelností jak v televizi, tak v digitálu. Komunikujeme klíčové produktové oblasti se zaměřením na služby, zboží a cestování. Nezapomínáme ani na zákaznické benefity, které dělají nákup jednoduchý a bezpečný. I v tom se Slevomat zásadně v posledních letech posunul,” doplnil Hrubý.

Kampaň běží od 20. listopadu do 24. prosince v televizi ve vysílání Novy a Primy a na internetu, zejména na Youtube.

Vůbec poprvé se kampaň netvořila interně. Produkci spot zaštiťovala společnost Flux Films v režii Adama Vopičky, kameramana Radima Střelky a producenta Honzy Šátavy. Za kreativním návrhem stojí Marek Linhart.

-stk-