Stančík a Hadj Moussa napsali pro ČS vánoční povídky

pondělí, 20. prosince 2021, 07:05 Aktuality, Reklama MediaGuru

Speciálně pro klienty České spořitelny napsali Iva Hadj Moussa a Petr Stančík vánoční povídky.

Zdroj: Česká spořitelna

Zdroj: Česká spořitelna

Spisovatelka Iva Hadj Moussa a spisovatel Petr Stančík napsali speciálně pro klienty České spořitelny dvě vánoční povídky. Banka je klientům posílá jako vánoční dárek e-mailem nebo do internetového bankovnictví George.

Povídku „Ztracený dopis“ od Ivy Hadj Moussy namluvil herec Vojtěch Dyk. Povídku Petra Stančíka „Ježíšku, ty jsi celá maminka“ načetla herečka Klára Issová. Stejně jako loňský vánoční e-mail, v němž oslovoval ředitel společnosti Tomáš Salomon každého klienta jménem, má i letošní vánoční přání s audiopovídkami částečně personalizovaný charakter. Zatímco povídka „Ztracený dopis“ přijde zejména mladším klientům do 35 let, kteří zatím nemají rodinu, druhá povídka od Petra Stančíka je určena pro rodiče s dětmi.  

Nosným tématem obou povídek je „dopis pro Ježíška“, což je zároveň hlavní téma vánoční televizní kampaně, na kterou vánoční přání klientům navazuje. V e-mailové komunikaci s odkazem na povídku obdrží každý klient i výzvu, aby letos opět pořizoval vánoční dárky především u českých výrobců. Tipy na dárky Česká spořitelna dává na svých webových stránkách.

Aktuální vánoční kampaň připravila Česká spořitelna ve spolupráci s agenturou VMLY&R.  

-stk-