Ambasadorkou Astratexu je kromě Kubelkové i Gregor Brzobohatá

středa, 5. ledna 2022, 12:40 Aktuality, Marketing MediaGuru

Novou tváří Astratexu se od ledna stala Taťána Gregor Brzobohatá, která je vedle Ivy Kubelkové další ambasadorkou značky. Poprvé se představí v rámci valentýnské kampaně.

Taťána G. Brzobohatá již s Ivou Kubelkovou účinkuje v novém TV spotu Astratexu a postupně se zapojí do všech klíčových kampaní, zdroj: Astratex

Taťána G. Brzobohatá již s Ivou Kubelkovou účinkuje v novém TV spotu Astratexu a postupně se zapojí do všech klíčových kampaní, zdroj: Astratex

Novou tváří prodejce spodního prádla a plavek Astratex se od ledna 2022 stala modelka a herečka Taťána Gregor Brzobohatá, která je vedle Ivy Kubelkové další ambasadorkou značky. Poprvé se zákaznicím oficiálně představí v rámci valentýnské kampaně. Gregor Brzobohatá již s Kubelkovou účinkuje v novém TV spotu Astratexu a postupně se zapojí do všech klíčových kampaní, včetně komunikace na sociálních sítích. Bude se také podílet na samotném výběru novinek.

„Nabízíme různé styly pro rozličné typy zákaznic a typově odlišné ambasadorky jim mohou pomoci s orientací. Vedle Ivy a Táňi jsme navázali spolupráci s Norou Ordog, známou maďarskou herečkou a moderátorkou, která se stala naší ambasadorkou pro maďarský trh. Lokální ambasadorky a cílená komunikace je našim dlouhodobým cílem pro každý trh kde Astratex působí,“ říká Karol Guláš, ředitel marketingu Astratexu.

On-line obchod Astratex v současnosti nabízí spodní prádlo, plavky, ale i noční prádlo, župany nebo ložní prádlo na deseti trzích. Přibližně 95 % jeho zákaznic tvoří ženy všech věkových kategorií. Kreativu pro Astratex od podzimu na všech trzích vytváří agentura Jinej Gang.

Astratex: K růstu pomohla rychlost i adaptace

čtvrtek 5. srpna 2021

-zue-