Asko – Nábytek otevřelo v Brně své první projektové studio

neděle, 9. ledna 2022, 08:20 Aktuality, Retail MediaGuru

Asko -Nábytek přichází s novým konceptem a v Brně otevírá plánovací studio, kde poskytne zákazníkům především plánovací služby.

Zdroj: Asko - Nábytek

Zdroj: Asko - Nábytek

Asko - Nábytek, řetězec prodejen s nábytkem a e-shopem, přichází se zcela novým konceptem, který se odlišuje od jeho zavedených prodejen. Nová pobočka společnosti v Brně v průmyslové čtvrti Škrobárenská, která se otevřela v pátek 7. ledna, poskytne především plánovací služby, ale také inspiraci.

„Zákazníci si zde budou moci prohlédnout i nejprodávanější produkty a designové kusy nábytku a mohou využít profesionální poradenské a plánovací služby,“ říká Andrea Štěpánová, marketingová ředitelka společnosti Asko - Nábytek.

Nová prodejna nabídne nejen nejprodávanější produkty a vybrané designové kousky, ale také plánování ložnic, sedacích souprav a kuchyní na míru. V kuchyňském studiu navíc budou moci zákazníci spatřit svou budoucí kuchyň v 3D modelu, který jim odborníci zdarma vytvoří. 

Vedle nábytku na míru budou na nové brněnské prodejně k dispozici také další služby – například garance kvality, ceny a etického původu, ale i prodej na splátky. Novinkou je také relaxační zóna, kde je možné zboží z běžných prodejen objednat on-line i s odborným poradenstvím. 

Své první plánovací studio otevřela loni v létě i Ikea, nachází se v Praze v nákupním centru Westfield Chodov a zaměřuje se na řešení individuálních potřeb zákazníků v interiéru a plánování kuchyní, ložnic, koupelen i úložných prostor.

Asko – Nábytek uvádí novou marketingovou kampaň

středa 5. ledna 2022

-zue-