British American Tobacco podporuje kampaní produkt Velo

pátek, 28. ledna 2022, 07:56 Aktuality, Reklama MediaGuru

British American Tobacco vyráží na podporu nikotinových sáčků Velo po českých městech.

Zdroj: BAT

Zdroj: BAT

Společnost British American Tobacco (BAT) spouští novou kampaň na podporu svých nikotinových sáčků Velo. V jejím rámci zamíří do čtyř tuzemských měst, kde na celkem pěti zastávkách nabídne dospělým příznivcům alternativního užívání nikotinu řadu aktivit i soutěž o hodnotné ceny.

Na jednotlivých zastávkách se bude v průběhu ledna a února objevovat instalace s názvem #1, která poukazuje na úspěch sáčků Velo (dříve prodávaných pod názvem Lyft), zároveň ji doprovodí soutěže a komunikace na sociálních sítích a webu. Dnes zaujímá Velo 49 % celkových prodejů v orální nikotinové kategorii v Česku. 

Nejdříve se značka představila na pražském Manifesto Marketu na Andělu (22.–25. 1.). Následovat bude Plzeň (27.–29. 1.), Brno (31. 1. – 5. 2.) a Ostrava (7.–12. 2). Poslední zastávka bude opět v hlavním městě, tentokrát v Kayak Beach baru na pražské Náplavce (14.–19. 2.). Na návštěvníky bude na každé zastávce čekat promo tým, který je vyzve k zapojení se do soutěže s možností vyhrát limitovaný Velo box se všemi dvanácti variantami příchutí a intenzit. 

Další soutěže a aktivity jsou připraveny pro uživatele na sociálních kanálech, kde se bude hrát o vstupenky na hudební festival Tomorrowland, pro kreativní zájemce bude připravena j výzva – navrhnout vlastní podobu Velo boxu. Z vítězného návrhu vzejde skutečná limitovaná edice, která se prostřednictvím e-shopu dostane ke všem zákazníkům.  

Kampaň, jejíž koncept ve spolupráci s BAT připravila agentura Creative Guerilla, bude probíhat prostřednictvím sociálních sítí Instagram a Facebook. Součástí je i speciálně vytvořená microsite velon1.cz. 

-stk-