Cyrilovy brambůrky otevírají e-shop i síť výdejních míst

úterý, 18. ledna 2022, 18:25 Aktuality, Marketing MediaGuru

Výrobce Cyrilových brambůrků se rozhodl spustit v lednu nový e-shop i síť více než 120 výdejních míst.

Zdroj: Krajči plus

Zdroj: Krajči plus

Rodinná firma Krajči plus, výrobce Cyrilových brambůrků, otevřela letos v lednu nový e-shop a síť více než 120 výdejních míst. Touto cestou nabízí lidem možnost objednat si produkty ve velkoobchodním balení, přičemž objednané zboží budou vydávat její partneři z řad restaurací, kaváren a různých typů lokálních prodejen. 

„Zkoušíme naši distribuci doplnit o nový obchodní model. Cyrilovy brambůrky se prodávají ve stovkách míst po celé zemi. Lidé si je dávají v restauracích a kavárnách jako chuťovku, kupují je impulzivně třeba u svého řezníka. Teď jim nabízíme možnost objednat si v e-shopu celý karton a doma ,za rohem' si jej vyzvednout. Partnerům zároveň přinášíme rozšíření jejich byznysu – provizemi za výdej zboží i tím, že jim přivedeme do provozovny více lidí,“ komentuje Alžběta Kubišová, marketingová manažerka společnosti Krajči plus.

Společnost očekává, že karton Cyrilových brambůrků si lidé budou objednávat například pro různé soukromé oslavy, v době svátků jako Vánoce či Velikonoce, na obecní či spolkové akce. Standardně se do kartonu vejde 20 balení brambůrků. K dispozici jsou i varianty s 11 maxi baleními nebo s dalšími produkty, jako jsou pekařské tyčinky, cibulové kroužky a další slané snacky nebo oříšky. V tuto chvíli je k dispozici zhruba 125 výdejních míst.

Společnost Krajči, jejíž obrat dosahuje 200 milionů korun, v posledních měsících výrazně expanduje. Její produkty začal prodávat například řetězec Kaufland.

-stk-