Direct pokračuje s „povedenými" nápadníky, polepila tramvaje

pondělí, 10. ledna 2022, 11:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

Direct pojišťovna pokračuje ve spotech s nepovedeným rande a přidává další dva nápadníky – filozofa a neplatiče. Navíc bude nově vidět i na tramvajích.

Od ledna využívá pojišťovna i reklamu na tramvajích v Praze a Brně, zdroj: Direct pojišťovna

Od ledna využívá pojišťovna i reklamu na tramvajích v Praze a Brně, zdroj: Direct pojišťovna

Direct pojišťovna bude i letos v reklamě vysvětlovat, proč je „konečně normální pojišťovna". V nových klipech, které dostaly název Neplatič a Filozof, pojišťovna pokračuje v sérii spotů ve stylu nepovedeného rande. Pomocí spotu chce ukázat výhody, za které označuje rychlé řešení škod a jednoduché sjednání pojištění majetku.

„Jsme tu pro to, abychom lidem co nejdřív pomohli, když se stane průšvih. A proto škody řešíme do 8 hodin od dodání všech dokumentů. Loni jsme na škodách vyplatili přes 1,1 miliardy korun,“ říká Nela Maťašeje, mluvčí Directu.

Pro komunikaci pojišťovna poprvé v historii využila i polepy na tramvajích v Praze a v Brně. „Od ledna mohou lidé vidět naše tramvaje v Praze a v Brně. Stejně jako u našich televizních spotů je cílem ukázat, co je podle nás v pojišťovnictví normální. Kromě toho upozorňujeme na naši mobilní aplikaci, díky které mají naši klienti pojištění vždy po ruce,“ dodává Nela Maťašeje.

Spot Neplatič, Direct pojišťovna

Spot Filosof, Direct pojišťovna

-zue-