Kreativním ředitelem Isobaru se stal Troy Palmer

středa, 12. ledna 2022, 11:25 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Novým kreativním ředitelem agentury Isobar je Troy Palmer. Střídá Pavla Flégla.

Troy Palmer, zdroj: Isobar

Troy Palmer, zdroj: Isobar

Novým kreativním ředitelem komunikační agentury Isobar ze skupiny Dentsu se na začátku ledna stal Troy Palmer. Jako šéf kreativy povede týmy a projekty klientů jako Generali Česká Pojišťovna, Škoda Auto, Sunar, SazkaBet nebo značek z portfolia Heineken. Na pozici vystřídal Pavla Flégla, který se rozhodl z Isobaru ke konci loňského roku odejít.  

„Po odchodu Pavla, který na pozici kreativního ředitele Isobaru (původně Bistro Agency) působil bezmála 15 let, na nás čekala opravdu velká výzva najít někoho, kdo naváže na řadu agenturních úspěchů uplynulých let,“ popisuje úskalí volby Radim Kameník, Managing Director Isobaru. „S Troyem jsme se však velmi rychle shodli na směru, jakým by se měla kreativa v rámci agentury ubírat. Proto byl pro nás od začátku jasným kandidátem číslo jedna,“ dodává Kameník. 

Troy Palmer se v reklamním byznysu pohybuje už přes dvě dekády. Má zkušenosti z agentur Kaspen/Jung von Matt, VMLY&R a DDB Praha a poslední tři roky působil jako kreativec a stratég na volné noze. Pracoval pro klienty Vodafone, Škoda, Raiffeisen Bank nebo Budvar a jeho práce získala řadu mezinárodních ocenění včetně trofejí z Clio Awards, New York Festivals a Cannes Lions. 

-stk-